24-годишният студент Давид Козак, който уби 15 души в Карловия университет в

...
24-годишният студент Давид Козак, който уби 15 души в Карловия университет в
Коментари Харесай

Журналист: Стрелецът от Прага е споделил в социалните мрежи, че иска да извърши масово убийство

24-годишният студент Давид Козак, който уби 15 души в Карловия университет в Прага на 21 декември, е имал дневник в обществените мрежи, в който е споделял, че най-голямата му фантазия е да извърши всеобщо ликвидиране. Той е написал още, че ненавижда този свят и желае да остави колкото се може повече жертви, преди да се самоубие. 
Прочетете още
Това сподели в ефира на bTV Камелия Илиева, основен редактор на списания „ Роден глас “ в Чехия. Информацията е от конференция на полицията нощес. 

На конференция нощес началникът на полицията заяви, че дълго ще бъде блокиран пл. „ Ян Палах “, където се намира Философския факултет на университета. Пространството е голямо и би трябвало подробно да бъде тествано дали някъде не е заложена бомба. 

В мазето на къщата, в която е живеел 24-годишният студент, са открити самоделни взривни устройства.

Стрелбата в Карловия университет е почнала към 15 ч. локално време в четвъртък в постройката на Философския факултет. Въоръженият мъж е разкрил огън в коридорите и класните стаи на постройката.

По първична информация офанзивата е била въодушевена от сходен случай в Русия –  пукотевица в учебно заведение  в съветския град Брянск.

Съобщено беше, че  младият мъж е умъртвил татко си  в близко градче, преди да открие огън в университета. Полицията ревизира дали стрелецът не е виновен и за ликвидиране от 15 декември – на мъж и двумесечната му щерка в гора край Прага.
 
The Republic has declared Saturday a national day of after a killed 14 people and injured 25 at a university in. The gunman, who police said had been " eliminated ", is believed to have also killed his father.
— Said Pulido (@Super_Said)
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР